Utvidelse for Kaspersky Password Manager

Med Kaspersky Password Manager kan du installere utvidelser for nettlesere for å fylle ut nettskjemaer automatisk. Hvis Kaspersky Password Manager-utvidelsen er installert, vises nøkkelikonet på verktøylinjen i nettleseren. Kaspersky Password Manager oppdager nettskjemaer på nettstedene og viser nøkkelikonet ved siden av felter der utvidelsen kan utføre handlinger.

Fullstendig liste over utvidelsens funksjoner

Hvis du installerer Kaspersky Password Manager-utvidelsen, lagrer den informasjon når du fyller ut nettskjemaer, og fyller dem ut automatisk ved neste besøk. Du kan aktivere automatisk lagring og autofyll for passord, adresser eller bankkort. Klikk på programikonet ikonet åpner utvidelsesmenyen.

Fra menyen for utvidelsen kan du:

Begrensning av funksjoner i utvidelser

For Microsoft Edge kan du installere Kaspersky Password Manager-utvidelsen uten skrivebordsprogrammet. Installasjon for andre nettlesere støttes ikke.

Hvis du installerer utvidelsen for Kaspersky Password Manager for Microsoft Edge, men ikke installerer programmet på datamaskinen din, vil utvidelsens funksjonalitet være begrenset. Du kan for eksempel kunne bruke kun passordgeneratoren, men du kan ikke lagre og fylle ut passord automatisk før du installerer Kaspersky Password Manager.